Shirataki nuudlid ehk konnyaku nuudlid on madala süsivesikute ja peaaegu 0-kalorsusega läbipaistvad ja ilma iseäraliku maitseta nuudlid. Nuudlite põhikoostisaineks on glükomannaan - vees lahustuv kiudaine, mis on saadud Jaapanis ja Hiinas kasvavast Rivieri titaanjuurest. Traditsiooniliselt nimetatakse Aasias Rivieri titaanjuurest valmistatud pastat Konnyak nuudliteks või Shirataki pastaks.
Nuudlid on 100% taimset päritolu ja rikkad vees lahustuvate kiudainete sisalduse poolest. Glükomannaan ei sisalda rasva, suhkrut, tärklist, valku, sojat, gluteeni ega nisu. Täiesti KALORIVABA. Toode omab Jaapani Põllumajandusstandardi sertifikaati JAS (ehtne mahepõllundustoode). Konnyaki nuudlid on populaarseks toiduks Aasias. Neid võib tarbida riisi ja tavalise pasta asemel.
Omadused:
Valmistamine: loputa nuudleid enne kasutamist sooja veega. Valmivad kiiresti - hauta või keeda 2-3 minutit. Võib maitsestada oma eelistuste järgi, kuna nuudlitel puudub iseäralik maitse. Sobivad diabeetikutele, tsöliaakiahaigetele, taimetoitlastele ja veganitele, samuti võib neid tarbida nisu-, gluteeni- või sojatalumatuse korral. Kombineeri nuudleid erinevate roogade ja kastmetega. Hoia kuivas, normaalse temperatuuriga kohas.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Koostis: Rivieri titaanjuurest saadud glükomannaan, vesi, kaltsium hüdroksiid.
Maht: 200 g
I'll help you find exciting activities, recommend gift ideas and explain how to combine different Chilli offers