Restoran ja steikhouse ''Talleke ja Pullike'' kannab seda nimetust ühel lihtsal põhjusel – talleke on see, millest valmivad nende põhilised firmaroad!
Fusion-stiilis kööki (s.o erinevate rahvusköökide kokkusulandumine) esindavad road ühendavad endas parimaid Usbeki, Euroopa ja teiste populaarsete rahvusköökide toite. Restorani köögi ja kokkade peamine kriteerium on – et road peavad olema maitsvad.
Tõeliselt hõrgutavad steigid valmistatakse Šoti lihaveise Angus lihast ja õige klassikalise tehnoloogia kohaselt. Selleks on kasutusel JOSPER tüüpi Hispaania söeahi, milles lihatüki poorid sulguvad loetud sekundite jooksul temperatuuril 300°C ning kõik mahlad jäävad lihasse ega valgu välja.
Peakokk valib üksnes parimat liha ning värskemaid toiduaineid, tagades sellega iga roa suurepärase maitse!
Nauding igas suutäies!
Resto-Bar "Steak"
Koduleht:
I'll help you find exciting activities, recommend gift ideas and explain how to combine different Chilli offers