Pakkumine sisaldab kursust põhireeglitest veini ja toidu kokkusobitamise kohta Eesti Veiniakadeemialt ühele või kahele
Maitsete kokkusobitamine on teema mis võib valmistada nii peavalu, kui vastupidi: pakkuda täiuslikke, nautimisväärseid elamusi. Veini kolm põhilist maitsetunnust tuleb kokku panna toidutoote ainuomase iseloomuga, lisaks veel arvestada nende maitsetega, mis roale kokkamise ajal lisati. See on nagu maitse-pusle kokkuladumine.
Eesti Veiniakadeemia põneva veinikoolituse käigus jagatakse näpunäiteid kuidas luua veini- ja toidumaitsete parimaid kombinatsioone.
Saa osa põnevast ja praktilisest koolitusest!
Eesti Veiniakadeemia
Fortuuna 1, Tartu (vaata kaarti)
Tallinn (erinevad asukohad)
tel. 5093959 / info@veinimaailm.ee