Kirjeldamatult maitsvad liharoad, suussulav kala ja grillitud köögiviljad - restoranis ja steikhouse's "Talleke ja Pullike" on ühendatud kahe eri köögi laitmatud toiduvalmistamise tehnikad.
Tegemist on eelkõige liharestoraniga, kus klassikalised steigid on valmistatud pulli lihast "Black Angus". Toitudes ei kasutata kunagi külmutatud, vaid jahutatud liha - nagu parimates steikhouse'des üle maailma. Steigid, muud lihad ning kala valmistatakse erilises Hispaania söeahjus "Josper". Söeahjus on liha "lukustatud" 300°C juures, mis tagab selle, et mahl ei valgu pannile, vaid jääb liha sisse.
Lisaks isutekitavatele steikidele, pakub restoran ka värvika Usbekistani köögi parimaid roogasid. Professionaalsete kokkade Laziz Azamovi, Shaukat Narzikulovi ja Mashkhura Ibragimovi käte all valmivad traditsioonilised Usbeki road, mida nad on varasemalt valmistanud ka parimates Taškenti, Samarkandi, Moskva ja Peterburi restoranides.
Tähelepanelikul vaatlemisel märkab iga külastaja, et hoolimata suurest roogade arvust sisaldavad paljud neist samu koostisosi, peamiselt lamba- ja pulliliha. Sellest tuleneb ka restorani tore nimi - "Talleke ja Pullike".
Premeeri oma maitsemeeli unustamatu maitseelamusega!
Jälgi restorani ja steikhouse'i "Talleke ja Pullike" tegemisi ka nende Facebooki lehel
Resto-Bar "Steak"
Koduleht:
I'll help you find exciting activities, recommend gift ideas and explain how to combine different Chilli offers