„Battaglia Della Trebbia“ GUTTURNIO DOC 14,50% vol
65% Barbera ja 35% Bonarda viinamarjadest valmistatud täidlane, tanniiniste nootidega ning meeldivalt marjane Itaalia vein on pärit Emilia-Romagna, Ziano Piacentino piirkonnast, kus 200 meetrit merepinnast kõrgemal pinnas on mineraalirikas ja savine. Vein on kääritatud kontrollitud temperatuuril ja lastud osaliselt tammevaatides küpseda. Intensiivses rubiinpunases velvetises veinis on tunda punaste marjade aroome.
» Serveerimissoovitus: ideaalne kaaslane lihale ning paljudele erinevatele intensiivse maitsega roogadele
» Temperatuur: 18ºC
Lambrusco Calicella Amabile I.G.P. 7% vol
Lambrusco viinamarjadest valmistatud violetsete toonidega poolmagus punane pärlivein on intensiivne, elujõuline ja magusate puuviljaste nootidega. Tegemist on värske ja kerge pärliveiniga, milles on tunda punaseid metsamarju.
» Serveerimissoovitus: liha, juust, salaami, magustoidud ning ka eraldiseisvalt nautimiseks
» Soovituslik temperatuur: 7-10 °C
Lambrusco Calicella I.G.P. 11% vol
Lambrusco viinamarjadest valmistatud violetsete nootidega punane pärlivein peidab endas punaste marjade aroomi, puuviljasust ning on meeldivalt intensiivse elujõulise aroomiga. Poolkuivas, pehmes ning marjases lambrusco veinis kerkivad esile põldmarja ja mustsüstra nüansid.
» Serveerimissoovitus: ideaalne aperitiiviks, samuti liha, juustu, pizza, salaami jpm kõrvale
» Serveerimistemperatur: 7-10 °C
I'll help you find exciting activities, recommend gift ideas and explain how to combine different Chilli offers