Pakkumine kehtib ühele ja sisaaldab valitud erimenüüd restoranis Pull
Restorani Pull loojateks ning omanikeks on tuntud Eesti grillmeistrid Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule, kes asutasid oma esimese ühise restorani juba 2016. aastal.
Restorani eesmärk on pakkuda parima kvaliteediga steike, madalal kuumusel küpsetatud liha, hõrgutavaid grillroogasid ja sinna juurde tervislikke salateid, värskelt pressitud mahlasid ning smuutisid.
Loomulikult on tähtsal kohal parimad veinid ja ka muud joogid. Enamik veine on saadaval nii pudeli kui ka klaasi kaupa, paljud neist Coravin-meetodil. Menüüs on ka Eesti tippbaarmenide loodud spetsiaalsed restorani signatuurkokteilid ja saab valida 20 erineva džinni vahel.
Restoran Pull kasutab toitude valmistamisel ainult väga kvaliteetset toorainet maailma parimatest farmidest.
Suur rõhk on ehtsal tulel: paljud road grillitakse otse süte kohal ja mõni ka süte sees.
Restorani üks firmaroogadest on Enn Tobrelutsu kuulus süte sees küpsetatud steik (dirty steak).
Lisaks suurepärasele köögile ja parimale toidule loovad restoranides imelise meeleolu õdus miljöö, hea muusika ja tõeliselt stiilne kaasaegne interjöör ajaloolistes hoonetes.
Restoran Pull asub Rotermanni jahulao Ahtri tänava poolses otsas.
Restoran Pull on 2020. aasta "White Guide" restoranigiidi järgi ära märgitud ja külastamist vääriv restoran.
Ole kursis ka restorani Pull Facebooki tegemistega.
I'll help you find exciting activities, recommend gift ideas and explain how to combine different Chilli offers