3 milj. klientu ietaupījuši 30 milj. eur
Get it on Google Play
Download on the App Store

Restorani ja steikhouse'i ''Talleke ja Pullike'' värvikas menüü -40%

-40%
Cena
2.00€
Atlicis laiks
00:00:00
Nopirkts
1500/1500
Derīguma termiņš
11.02.2015
Cenu garantija
14 dienu atgriešanas tiesības
Vairāk nekā 3 miljoni apmierinātu klientu
Atlicis laiks
00:00:00
Nopirkts
1500/1500
Derīguma termiņš
11.02.2015

Nosacījumi

  • Piedāvājumu var izmantot uzreiz pēc pirkuma līdz 11.02.2015
  • Voucher sisaldab 40% soodustust kogu restorani ja steikhouse'i "Talleke ja Pullike" hõrgutavale söögimenüüle
  • Voucher ei laiene joogikaardile, eri- ega lõunapakkumistele
  • Voucher kehtib pühapäevast-neljapäevani ning ei kehti reedel, laupäeval, riiklikel pühadel ja nendele eelnevatel päevadel
  • Voucher kehtib Haaberstis asuvas pearestoranis ning detsembris peatselt valmivas uues Stroomi Kaubanduskeskuse restoranis
  • Voucher annab ühekordse hinnaalanduse kuni kahe inimese söökidele, sõltumata arve suurusest. Voucheri hinda arvest maha ei arvata
  • Lastele pakub restoranis mängurõõmu ja meelelahutuslikku tegevust vahva lastenurk
  • Restorani ees on külastajatele tasuta parkimise võimalus

Skatīties video

Papildu informācija

Kirjeldamatult maitsvad liharoad, suussulav kala ja grillitud köögiviljad - restoranis ja steikhouse's "Talleke ja Pullike" on ühendatud kahe eri köögi laitmatud toiduvalmistamise tehnikad.

Tegemist on eelkõige liharestoraniga, kus klassikalised steigid on valmistatud pulli lihast "Black Angus". Toitudes ei kasutata kunagi külmutatud, vaid jahutatud liha - nagu parimates steikhouse'des üle maailma. Steigid, muud lihad ning kala valmistatakse erilises Hispaania söeahjus "Josper". Söeahjus on liha "lukustatud" 300°C juures, mis tagab selle, et mahl ei valgu pannile, vaid jääb liha sisse.

Lisaks isutekitavatele steikidele, pakub restoran ka värvika Usbekistani köögi parimaid roogasid. Professionaalsete kokkade Laziz Azamovi, Shaukat Narzikulovi ja Mashkhura Ibragimovi käte all valmivad traditsioonilised Usbeki road, mida nad on varasemalt valmistanud ka parimates Taškenti, Samarkandi, Moskva ja Peterburi restoranides.

Tähelepanelikul vaatlemisel märkab iga külastaja, et hoolimata suurest roogade arvust sisaldavad paljud neist samu koostisosi, peamiselt lamba- ja pulliliha. Sellest tuleneb ka restorani tore nimi - "Talleke ja Pullike".

Premeeri oma maitsemeeli unustamatu maitseelamusega!

Jälgi restorani ja steikhouse'i "Talleke ja Pullike" tegemisi ka nende Facebooki lehel

Resto-Bar "Steak"

Resto-Bar "Steak"